Zhejiang, China
Business Type:
Manufacturer/Factory
Number of Employees:
28
Year of Establishment:
1998-07-07
Management System Certification:
ISO 9001
Average Lead Time:
Peak season lead time: one month
Off season lead time: one month
OEM/ODM Service
Sample Available

12 Inch, Uminium Bike, 12inch Tire manufacturer / supplier in China, offering Europe Popular No Pedal Kids Running Bicycle Children Toys Walking Kid Balance Bike, 26 Inch Front Suspension China OEM Manufacturer USA Cpsc En15194 CE 500W 48V14ah 20mph Aluminium Men Electric Mountain Bike, 700c Colorful Track Ce USA Fixed Gear Bicycle and so on.

Gold Member Since 2009
Audited Supplier
Supplier Homepage Products Electric bike Europe Popular No Pedal Kids Running Bicycle Children Toys Walking Kid Balance Bike

Europe Popular No Pedal Kids Running Bicycle Children Toys Walking Kid Balance Bike

Min. Order / Reference FOB Price
100 Pieces US $36-37/ Piece
Port: Ningbo, China
Production Capacity: 10000pieces
Payment Terms: L/C, T/T, D/P, Western Union, Paypal, Money Gram
Wheel Size: 12"
Frame Material: Steel
Certification: CE
Folded: Unfolded
Color: Panton Color Code
Certificate: Ce SGS ISO9001

You Might Also Like

Loading...

Basic Info.

Brake
Aluminium Caliper Brake
Rim
Aluminum Alloy Rim
Trademark
customize
Transport Package
Carton
Origin
China
Company imformation

We are the bicycle manufacturer in Hangzhou,Zhejiang,China.We have 20years of experience of making bikes.Our bikes have Passed CE and ISO9000. Major market is Europe ,USA,South Amercian,Korea and Japan. Our products including medium and high grade mountain bike,beach cruiser,city bike,folding bike,children bike,chopper bike,racing bike,BMX and fixed gear bike!
 Europe Popular No Pedal Kids Running Bicycle Children Toys Walking Kid Balance Bike




Europe Popular No Pedal Kids Running Bicycle Children Toys Walking Kid Balance Bike



 
Production room
Europe Popular No Pedal Kids Running Bicycle Children Toys Walking Kid Balance Bike
Europe Popular No Pedal Kids Running Bicycle Children Toys Walking Kid Balance Bike
Europe Popular No Pedal Kids Running Bicycle Children Toys Walking Kid Balance Bike

Europe Popular No Pedal Kids Running Bicycle Children Toys Walking Kid Balance Bike



Our certificate
Europe Popular No Pedal Kids Running Bicycle Children Toys Walking Kid Balance Bike


Payment and Shipping
Europe Popular No Pedal Kids Running Bicycle Children Toys Walking Kid Balance Bike
Europe Popular No Pedal Kids Running Bicycle Children Toys Walking Kid Balance Bike




FQA

1. Can I order sample?
 
Answer: Yes, we accept sample for trial order,
NO RETAIL.
 
2. How long for delivery time?
 
Answer: For electric bicycle sample order, our delivery time is 20 to 30days; for one full container, it's 25 to 45days.
 
3. Which colures will be available?
 
Answer:Normally, we will introduce the most popular colures to customers.
 
At the same time, we are able to make colures according to customer's demands.
 
4. Can I use my logo(sticker) on the electric bike?
 
Answer: Yes, we can make customer's logo(sticker) on the electric bike for one full container order.
 
5. How to delivery to foreign buyer?
 
Answer: For sample order, the customer can select by express or by air.
 
For full container order, by sea is the best choice.
 
6. What's the payment terms?
 
Answer: Normally we use TT, L/C.
 
7. Need I assemble parts of the electric bike when we get them?
 
Answer: Yes, we will take out few parts, like pedals(if have), front wheel, front fender before package.
Our workers will put these parts in electric bike cartons.
 
And will send one professional tool bag to help you assemble. It's easy to make it.
 
8. Can I mix different models in one full container order?
 
Answer:Yes, we accept different models in one full container.
 
9. Need I buy spare parts for first order?
 
Answer: Yes, you can buy some spare parts for future service.
 
The quantity depends on your electric bike order. We will give you advice when you need.
 
10. Are your company a trading one or a factory?
 
 Answer: Factory + trade (mainly factories, so the quality can be ensured and price competitive)


Business card


Contact person: Jackson
  
 

 

 
 

Send your message to this supplier

*From:
*To:
avatar Mr. Lee Xu
*Message:

Enter between 20 to 4,000 characters.

This is not what you are looking for? Post a Sourcing Request Now